Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Τουρνουά Σκάκι 2010

* μερικές φωτογραφίες θα βρείτε στο τέλος του κειμένου και μπορείτε να τις ανοίξετε, πατώντας πάνω τους

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο 15-16 Μαΐου 2010 διεξήχθη στο χώρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου», το Τουρνουά Σκάκι 2010 της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που οργάνωσε η Φιλαθλητική Κίνηση Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών «Ιωάννης Γεωργιάδης», με τη συμμετοχή 18 αθλητών.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιάσων Τσεκούρας από το 2ο έτος.
• στη 2η θέση, ισοβάθμησαν η Ελένη Αγγελή (2ο έτος) και ο Γιώργος Παναγόπουλος (2ο έτος)
• την 3η θέση κατέλαβε ο Θανάσης Παπαναστασίου από το 5ο έτος.


    Στους 4 πρώτους νικητές απενεμήθησαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ διπλώματα συμμετοχής, δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Επιπλέον, ο πρώτος Νικητής κέρδισε και το έπαθλο που είχε αθλοθετηθεί και ήταν η Αγγλική έκδοση του συγγράμματος: HARRISON’S INTERNAL MEDICINE (Παθολογία του Harrison) ενώ,
ο 2ος, 3ος και 4ος Νικητής βραβεύτηκαν για τη διάκρισή τους από τον κ. Ιωάννη Παναγάκο, πρόεδρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» , με τον πρώτο τόμο του σκακιστικού του βιβλίου, «Η Μάχη στα Άσπρα και στα Μαύρα Τετράγωνα».


Οι συμμετέχοντες:

  1. Παπαναστασίου Θανάσης (5ο)
  2. Φράγκος Βαγγέλης (3ο)
  3. Τσιλιβαράκης Δαμιανός (4ο)
  4. Σωμαράκης Κώστας (μεταπτυχιακός φοιτητής)
  5. Παπαγεωργίου Γιώργος (3ο)
  6. Ξουργιάς Χρίστος (3ο)
  7. Τσεκούρας Ιάσωνας (2ο)
  8. Γκόγκος Σπύρος
  9. Ρόκκος Γιάννης
10. Νικολάου Στάθης
11. Παναγόπουλος Γιώργος (2ο)
12. Ηλιάκης Παναγιώτης (2ο)
13. Αλεβετσοβίτης Σαντίνο (2ο)
14. Σταμπούλογλου Τάσος (2ο)
15. Βαλτινός Χρήστος (2ο)
16. Παπαδοπούλου Αντζελίνα (3ο, ΕΜΠ)
17. Μπατζιάς Κώστας (3ος)
18. Αγγελή Ελένη (2ο)

    Να σημειωθεί ότι η συμφοιτήτριά μας, Ελένη Αγγελή από το 2ο έτος που κατέλαβε τη 2η θέση, είναι αθλήτρια της Σ.Α. Γαζίου και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Έχει βγει 3η σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έχει επίσης συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.


Ευχαριστίες:

• στον κ. Ιωάννη Παναγάκο, πρόεδρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» , για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση του τουρνουά.
• στο Δήμαρχο Παπάγου, κ. Βασίλειο Ξύδη, για την παραχώρηση του χώρου.
• στο Σπύρο Γκόγκο, ιδιοκτήτη του καφέ Clandestino (Δήλου 14, απέναντι από τη βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας), που μας χορήγησε για την εκτύπωση των αφισών και των flyers και που πάντα μας βοηθά πρόθυμα.
• στις εκδόσεις Πασχαλίδη, των οποίων δωρεά είναι το βιβλίο-έπαθλο για τον Νικητή, HARRISON’S INTERNAL MEDICINE.
• στον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, δωρεά του οποίου είναι τα μετάλλια και τα διπλώματα που δόθηκαν στους συμμετέχοντες.

    Την ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, είχε αναλάβει ο 3ετής συμφοιτητής μας, Πέτρος Παγουλάτος, στον οποίο ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για τον κόπο που κατέβαλε και την άψογη οργάνωση του τουρνουά.

    Ανανεώνουμε το σκακιστικό μας ραντεβού για του χρόνου, υποσχόμενοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ελπίζοντας σε μεγαλύτερη ανταπόκριση των συμφοιτητών μας.

 ----------------------------------------------------------------


Λίγα λόγια για τον Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου»...

   Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος «Αίγλη Παπάγου» ιδρύθηκε το 1997. Εμπνευστής, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος μέχρι και σήμερα είναι ο κύριος Ιωάννης Παναγάκος, απόστρατος αξιωματικός, δάσκαλος σκάκι και συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή πραγματοποίηση του τουρνουά μας.

   Ο εν λόγω σύλλογος, που φέτος ανέβηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία, έχει αναδείξει επί σειρά ετών πρωταθλητές Ελλάδος σε ατομικά σχολικά Πρωταθλήματα. Την Κυριακή 16 Μαΐου μάλιστα, κατέκτησε την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκάκι, κάτω των 10 ετών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου