Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Εγκαινιασμός" του blog

 Ξεκινώντας τις αναρτήσεις σε αυτό blog, θα πω σε όλους, Χριστός Ανέστη! μιας και πετύχαμε και τις μέρες... και θα κάνω ένα πολύ σύντομο (λογικό κιόλας...)  flashback, σχετικά με το τι έχουμε κάνει.

Πρώτη μας δραστηριότητα λοιπόν, ήταν η συμμετοχή μας στον 27ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου 2009
Για την ακρίβεια είχαμε περίπου 85 συμμετοχές από τις οποίες 6 ήταν στα 42,195km του Μαραθωνίου περίπου 15 ήταν στα 10km και οι υπόλοιπες ήταν στα 5km. Μάλιστα, η ομάδα μας βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για τη 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία της Γενικής Κατηγορίας στα 5km.


Σε αυτή την πρώτη μας δραστηριότητα, μας "υπέρ"-βοήθησε ο κυριος Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του cafe DIVINE που βρίσκεται στην αρχή της οδού Μικράς Ασίας, απέναντι από τη Σχολή μας. Συγκεκριμένα, μας χορήγησε χρήματα για την εκτύπωση αφισών και flyers, που ήταν και η πρώτη διαφήμιση του Συλλόγου. Για αυτό και τον ευχαριστούμε πολύ.
Επίσης μας βοήθησε και η αλυσίδα κομμωτηρίων Dino's που μας χορήγησαν για να τυπώσουμε μπλουζάκια με το σήμα του Συλλόγου, για να τρέξουμε στους αγώνες.
Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο Μαραθώνιο της Αθήνας το 2009 θα αναρτηθούν σύντομα στην ενότητα "Φωτογραφίες".

     Πρέπει να αναφέρω εδώ, ότι η συμμετοχή μιας παρέας περίπου 20 δευτεροετών τότε, τριτοετών φέτος, φοιτητών "από εμάς και μας" στο Μαραθώνιο της Αθήνας το Νοέμβριο του 2008, είναι αυτή που έδωσε την ιδέα ίδρυσης του Συλλόγου...

Η δεύτερη μας δραστηριότητα ήταν η 3ήμερη εκδρομή στον Παρνασσό για πεζοπορία, και στον Εύηνο ποταμό για Rafting (11-13/12/2009). 
Στον Παρνασσό μείναμε 2 βράδια στο Milias Camps Village ενώ κάναμε rafting στις εγκαταστάσεις της Alpine Club, στον Εύηνο. Η εκδρομή βέβαια ήταν όλη οργανωμένη από την εταιρεία Milias Camps (www.miliascamps,gr)
Και για αυτή τη δραστηριότητα, ευτυχώς είχαμε οικονομική βοήθεια για την εκτύπωση αφισών, από το cafe "Clandestino" που βρίσκεται στην οδό Δήλου 14, απέναντι από τη Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας. Τις αφίσες μας μάλιστα, επιμελήθηκε εθελοντικά ο γραφίστας κ. Παναγιώτης Πεντεφούντης., τον όποιο και ευχαριστούμε θερμά.

Φωτογραφίες και video από την πεζοπορία, το rafting αλλά και τις 2 βραδιές με μπαγλαμά, μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι, κρασί και τζάκι που περάσαμε σε αυτή την εκδρομή, σύντομα θα αναρτηθούν στην ενότητα "Φωτογραφίες".

 
Δραστηριότητες Άνοιξης 2010

Για την Άνοιξη, έχουν οργανωθεί 2 δραστηριότητες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και άλλη μία κάπως "άτυπα". 
Αυτή η "άτυπη" είναι ένα 4ήμερο στη Βιέννη (16-20/4) με αφορμή το Μαραθώνιο της Βιέννης την Κυριακή 18 Απριλίου, όπου κάποιοι από εμάς θα τρέξουν Μαραθώνιο, κάποιοι ημίμαραραθώνιο, άλλοι μία σκυτάλη Μαραθωνίου και άλλοι, έναν μικρό αγώνα των 2,5km.

Οι άλλες δύο δραστηριότητες είναι
1.  ένα τουρνουά σκάκι (15-16 Μαΐου 2010)
2. μία 4ήμερη εκδρομή για πεζοπορία, Rafting και άλλες δραστηριότητες, στα Τζουμέρκα (27-30 Μαΐου 2010).

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα του Σκάκι, μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link, το οποίο παραπέμπει στη σχετική ενότητα που έχουμε δημιουργήσει στο menu (δεξιά)
Την άλλη εβδομάδα θα αναρτηθούν και οι πληροφορίες που θα αφορούν στην εκδρομή. Οπότε, stay tuned!


Αυτά τα λίγα για τώρα...

Γιάννης Ράντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου