Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Vienna City Marathon 2010 - ανακοίνωση εκδρομής στα Τζουμέρκα

     Χθες ολοκληρώθηκε η "άτυπη" εκδρομή της Φι.Κ.Φ.Ι.Α. στη Βιέννη για τη συμμετοχή μας στο Μαραθώνιο της πόλης. Κατ'αρχάς είμασταν πολύ τυχεροί την Παρασκευή 16/4 αφού η πτήση μας προς Βιέννη ήταν από τις λίγες που πραγματοποιήθηκαν εκείνη τη μέρα λόγω του ηφαιστείου, και άλλο τόσο τυχεροί (ή άτυχοι - όπως θέλει το βλέπει ο καθένας...) που η πτήση μας από Βιέννη για Αθήνα, πραγματοποιήθηκε και αυτή κανονικά.
    Το Σάββατο 17/4, έγινε ένας αγώνας 2,5km, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς της Αυστριακής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Ο αγώνας ξεκινούσε και τερμάτιζε στο προάυλιο του ανακτόρου  του  Hofburg. Με την ομάδα της Φι.Κ.Φ.Ι.Α. έλαβαν μέρος οι: Εμμανουέλα Κακοραΐτη, Ειρήνη Παππά, Σοφία Κερμελή και ο "μεγάλος" της παρέας μας, Μάριος Κούγιας.
    Την επόμενη μέρα, Κυριακή 18/4 πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος και η Σκυτάλη του Μαραθώνιου. 
Στη σκυτάλη,έλαβαν μέρος οι Θύμιος Βασιλείου (16χλμ), Βαγγέλης Δρόσος (5χλμ), Μάριος Κούγιας (9 χλμ) και Omar Makhamreh (11χλμ).
     Στον Ημιμαραθώνιο (21,095 km)  έλαβε μέρος ο Αντρέας Καπούλας, ενώ στο Μαραθώνιο (42,192 km) έλαβαν μέρος οι Χρήστος Κατσακιώρης και Γιάννης Ράντος.    


 

Μερικές φωτογραφίες, από Βιέννη... 

------------------------
  • Είναι έτοιμες πλέον και οι πληροφορίες για την εκδρομή του Συλλόγου στα Τζουμέρκα, 27-30 Μαΐου 2010. Για να τις δείτε, πατήστε εκδρομή στα Τζουμέρκα που σας παραπέμπει στην αντίστοιχη σελίδα που υπάρχει στο menu.
  • Πληροφορίες για το τουρνουά Σκάκι μπορείτε να βρείτε στο τουρνουά σκάκι.

1 σχόλιο:

  1. Μετά το τρέξιμο στη Βιέννη, τι θα λέγατε για λίγο εγχώριο τρεξιματάκι? Γραφτείτε και εσείς στο γύρο της Αθήνας, Κυριακή 25 Απριλίου, 10.00, έχει διαδρομές 3.5 και 8 km. Ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στο site: http://gyros-athinas.athenscitygames2010.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή